خواص زردچوبه

زردچوبه
خواص زردچوبه

خواص

زردچوبه که در بعضی مناطق به آن زعفران هندی یا ادویه طلایی گفته میشود

خواص زردچوبه :

در زرد چوبه ماده ایی است به نام کورکومین که ماده موثر زردچوبه میباشد و خواص

بیولوژیکی قدرتمندی دارد .

آیورودا ، روش درمانی هندی است که زرد چوبه را برای همه جوانب سلامتی توصیه میکند

خصوصا برای دردمزمن و التهاب .

در این مقاله به بررسی محتوای غذایی زردچوبه ، چگونگی استفاده از آن برای سلامتی و

 همچنین برخی از عوارض جانبی منفی آن می پردازیم .

مقدار مواد مغذی :

براساس اطلاعات وزارت کشاورزی آمریکا در یک قاشق غذاخوری زردچوبه مواد زیر موجود است.

کالری :  29

پروتئین : 0.91

چربی : 0.31

کربوهیدرات : 6.31

فیبر : 2.1

شکر : 0.3

مقدار به گرم است.

و همچنین

26 درصد از نیاز روزانه منگنز را دارد

16 درصد آهن روزانه

5 درصد پتاسیم روزانه

3 درصد ویتامین (ث) روزانه

خواص درمانی :

ضد التهاب قوی

تحقیقاتی که بنیاد آرتریت آمریکا انجام داده در مورد زردچوبه به این نتیجه رسیده که

این ادویه باعث کاهش التهاب میشود، که باعث کاهش فشار به فرد مبتلا به آرتروز درد

مفاصل میشود. این بنیاد پیشنهاد میکند برای تسکین التهاب 400 تا 600 میلی گرم تا

سه بار در روز مصرف شود .

مسکن درد :

مسکن خوبی برای تسکین درد است که تحقیقات پزشکی نیز این مورد را تایید کرده اند.

مقدار مصرف آن در تحقیق 800 میلی گرم در روز بصورت کپسول بوده گه در طی

چند هفته اثرات مشابه ایبوبروفن را داشته است .

بهبود عملکرد کبد :

زرد چوبه اخیرا به دلیل آنتی اکسیدانی مورد توجه در محافل پزشکی غربی قرار گرفته است.

اثر آنتی اکسیدانی آن به قدری قدرتمند است که ممکن است جلوی آسیب کبد در اثر سموم را

بگیرد این خبر خوبی برای افراد ی است که از داروهای قوی برای دیابت یا سایربیماریها

استفاده میکنند  که در طولانی مدت به کبدشان آسیب میرساند است.

کاهش خطر ابتلا به سرطان

کورکومین موجود در زردچوبه باعث در مان سرطان میشود در تحقیق که انجام شده این ماده

دارای اثرات محافظتی در برابر سرطان خصوصا لوزالمعده ، پروستات ،میلوما  دارد .

براساس تحقیقاتی که انجام شده در همه نوع سرطان میتواند باعث جلوگیری از رشد

سلولهای سرطانی شود محققین معتقد هستند که کورکومین موجود در زردچوبه میتواند

بعنوان یک داروی ضدسرطان موثر تنها یا با دیگر داروها استفاده گردد.

این تحقیقات بیشتر بر روی سرطانهای سینه ، ریه ، خون و دستگاه گوارش بوده .

سیستم گوارش

این ادویه برای خاصیت آنتی اکسیدانی  و ضد التهابی که دارد  به هضم سالم غذا کمک میکند .

و همچنین برای سندروم روده تحریک پذیر مفید میباشد.

زیاد خوردن زردچوبه باعث ضرر میشود که باید متوجه آن بود

عوارض :

دردمعده

رقیق شدن خون

افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده میکنند مانند وارفارین (کوادامین)

 ویا آسپرین از دوزهای زیاد مصرف زرد چوبه خودداری کنند .

زنان باردار نیز به دلیل رقیق شدن خون مصرف ننمایند .اضافه کردن مقدار کمی

 زردچوبه در غذا مشکلی بوجود نمی آورد .

دیدگاه‌ خود را بنویسید